DWARSFLUITLES IN AMSTERDAM

Dwarsfluitles op een goed te bereiken, rustige locatie midden in de Randstad, les van een ervaren en gepassioneerde topdocente, en fluit leren spelen op jouw eigen niveau. Dat kan bij Fluitstudio Amsterdam.

Fluitstudio Amsterdam is een privépraktijk voor dwarsfluit- en piccololes met alle voordelen die daarbij komen kijken, zoals les nemen wanneer het jou het beste uitkomt en flexibele lesvormen.

Bij Fluitstudio Amsterdam zit je nergens aan vast. Je kunt kiezen voor een losse les, een leskaart, wekelijks of om de week les. Samen bekijken we wat jouw wensen zijn en wat je graag zou willen bereiken.

Weet je nog niet helemaal zeker of fluitspelen wel iets voor jou is? Neem dan eerst eens een vrijblijvende, gratis proefles.

KIDS

Spelenderwijs noten leren lezen, ritmes oefenen en de leukste liedjes fluiten, zowel pop als klassiek!

VOLWASSENEN

Altijd al dwarsfluit willen spelen of de draad weer op willen pakken? Bij Fluitstudio Amsterdam ben je aan het juiste adres.

PICCOLO

Nooit meer onzeker over die ene noot of die moeilijke solo. Ik geef piccololes aan zowel beginners, gevorderden als profs.

DWARSFLUIT SPELEN

De dwarsfluit is een ontzettend mooi, leuk en veelzijdig instrument. Je kunt er allerlei soorten muziekstijlen op spelen zoals klassiek, jazz, of pop - solo of bijvoorbeeld in een orkest.

Het is al mogelijk om met fluitles te beginnen als je een jaar of zes, zeven bent. Ook als volwassene kun je nog prima beginnen met fluitspelen!

Petra

De werkwijze van Ilonka sprak me aan: een hartelijke ontvangst, positieve feedback, tips, oefeningen, voor- en nadoen. De les gaf me inspiratie en meer zelfvertrouwen!

Kyara

Ilonka zorgt ervoor dat je je fluitspel naar een hoger niveau tilt. Ook legt ze goed en rustig uit, en stimuleert ze je om jezelf te blijven uitdagen.

Barbara

Ilonka gaf me meteen een aantal goede tips om mijn fluitspel te verbeteren, maar belangrijker nog vind ik dat ze wil dat je echt muziek maakt!

OVER ILONKA

Toen ik als 8-jarig meisje een schoolconcert mocht bijwonen van twee zusjes die dwarsfluit en viool speelden, wist ik het meteen: ik wilde ook fluit spelen! Het blinkende instrument en de stralende, betoverende klank lieten mij niet meer los. En nu, 23 jaar later, ben ik nog steeds verliefd.

Mijn naam is Ilonka Kolthof en ik ben professioneel fluitiste en piccoloïste. Ik studeerde dwarsfluit aan het Conservatorium van Amsterdam en piccolo aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Naast concerten geef ik al meer dan veertien jaar met veel plezier dwarsfluit- en piccololes aan kinderen en volwassenen.

Mijn fluitlessen zijn eigentijds en praktijkgericht. Iedereen is welkom, van jong (talent) tot oud. Ik hoop je gauw mijn passie voor het fluitspelen te mogen overbrengen!

KOM OP LES!